Light bleeding 11 weeks

Normal ke mcm light bleeding time pregnant? saya dah genap 11 weeks. Tapi bleeding sikit2 selang seminggu mcm tu. baru 1st pregnancy ?

22 Các câu trả lời

Jumpa doctor sis..terus hospital..saya dulu macam ni,light bleeding then terus gugur😢 now dalam pantang gugur 10weeks..

1mo trước

nak tnya sis light bleeding tu sama ke mcm keputihan berdarah ?

klu dah buku bku pink di klinik.. jika ada berlaku bleeding, segera ke hospital yer sis

Me also 1st pregnant but no bleeding pls see doctor

light bleeding awak , byk ke tak eh?

pergi hospital segera..jgn tunggu ya..bleeding is x baik waktu pregnant

seeloknya jumpa dr xpew sis...selalu klau bleeding nie xnormal...

Pls check dgn doktor ya. Bleeding is not normal.

semoga baik2 hendaknye ..nk kepastian jumpe dokter

Baik refer Doktor utk kselmatan

bettet refer doc dear