Pregnant 6 week tapi bleeding

Saya dah check dgn doktor utk 1st pregnancy scan, ikut kiraan lepas period, baby dah 8 minggu, tapi lepas scan Dr bagitau baru 6 minggu. Heartbeat baby okay normal. Tapi saya asyik bleeding. Bukan light spotting tpi mcm drh period sikit. Tapi tak la banyak penuh pad mcm period. Dr pun tak de bagi ubat apa2 pun selain Folic acid. Ada cara lain ke utk stopkan bleeding? Thank you #firstmom

2 Các câu trả lời

Jumpa doc balik ya sis, saya pun keluar bleeding dark brown cmtu, doc bagi ubat kuat rahim dan kena bedrest seminggu. Saya dalam 6 weeks jugak

Jumpa doctor balik. Biasanya kalau dah smpai bleeding ni slalunya doctor akan bagi ubat kuat rahim.