Kekuningan Xde Bau N Gatal

Normal ke kua keputihan yg tgalkan kesan kekuningan pada seluar dalam... Skrg sya dh 24w

1 Trả lời

Sama macam sy. Ada keputihan (yellowish) tapi xde bau n xde gatal. Harini baru je lepas buat test kt klinik. Result keluar next week. Hopefully semua ok. Sis better inform nurse/doc on ur next check up nnti. Nnt doc advise bagi ubat insert or buat test mcm sy

4y trước

Kdg2 sikit, kdg2 byk keputihan tu.. Kejap ada kejap takde.. jujur je kt nurse. Bukan apa, tknk terlewat n jdi apa2 kt bby mcm jangkitan kuman ke.. just bgtau je kt nurse and doc okayy sis