Ingin tahu

Normal ke klau pregnant 7weeks tak ada rasa alahan langsung...smpaikan sy 2x bt pregnant test...tp memang kdua2 nya 2line...ada ibu2 yg mengalami sprti sy x...nk pergi klinik xbrani nk keluar lg sbb rmai polis bt rondaan?

56 Các câu trả lời

Tq sis...Yealh kan klau alahan kurang tu memang dikatakan brtuah jgk la kn😁...alhamdulillah la stkat nie memang x ada alahan lngsung...tq skli lg sis😊

dh 34 minggu. tiada sebarang alahan dr mula tahu hamil. saya cuma test guna opk untuk kehamilan kemudian upt. lepastu saya biar smpai 12 minggu terus bukak buku kat kk

4y trước

Alhamdulillah...semoga urusan sis dprmudahkan sllu...amin😊

normal je sis.. saya alahan masuk 8 mggu .. sebulan cmtu saya alahan.. pastu boleh dia stop² kejap .. skrg saya dah masuk 2nd trimester alahan tu kembali 😅

Sy pon..kdng2 takut pn ada sbnya ade alahan..slalu je check UPT sb risau tp double.line terang je...alhamdulillah klu sy di pilih Allah spya xde alahan...

sy sblm nie 2x pregnant xpenah kena lgsg alahan..skrg yg ke3 nie awal2 xde..dh msuk 2 bln terus rsa alahan..sebu perut..semua xkena..angin dlm badan..

Syukur la sis x ada alahan.. perkara biasa.. x semua mummy akan dpt alahan, dan x semestinya asal pregnant je kena Ada sintom alahan.. normal je tu.. 😊

4y trước

Tq sis...lega sy baca rmai yg komen normal...klau tak asyik trfikir jer

Syukur la xde alahan sis..sy da 11weeks...pn xde alahan... cuma peha gatal2 je..mybe alahan makanan... bleh je nk pegi klinik utk comfirmkan..

Normal . Saya dulu alahan sampai masuk bulan ke tiga . Adik ipar saya xada alahan smpai dia bersalin . Jadi ikut atas orang juga pembawakan .

Sy dr awl pregnant smpi skng dh 6bulan,alhamdulillah xde alahan pon...sy rsa ats bdn masing2 kot alahan ni...jerawat apa sume xde naik pon...

Saya alahan macam loya and xde selera makan tu start dari minggu ke6 lagi, tapi alahan muntah2 start minggu ke 10💆🏼‍♀️