Bby keluarkn bunyi....

Normal ke klau bby keluarkn bunyi "huuh" selepas menyusu😂 sy rasa lucu je mngkin ke bby penat menghisap atau sbb dia dh kenyang. Lagi satu klau bby sy dh haus sngt2. lepas sy dekatkn puting kat mulut dia kepala goyang2

2 Các câu trả lời

Normal. Baby saya lagi la mcm2 bunyi. Bunyi kuda, bunyi dinosour

8mo trước

Yass. Dan bukan baby saya sorang. Baru haritu saya baca dlm group KIMM kt fb, rupanya ramai baby buat bunyi pelik2. Tp tetap cumil 😆

normal sangat wak hehe