Pusat bby ada bunyi 'crett'

Hi moms, ada pglmn tgh pusat bby, bila dtekan ada 'bunyi crett', sbb pusat bby sy ada rupa tkeluar sdikit. Apa plu sy bt? Sy bru pasan smlm. Sbb ank sy, asyik mnangis 2hari ni, hnya mahu ddukung sj. Tidur dia pon xlena. #bby1bulan7hari

1 Trả lời

maaf puan saya kurang pasti tntang ini dan tiada pengalamn menyenainya..puan dh pergi berjmpe doc dan tnye ttg ini?? or try dptkan rawatan? mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms