Baby selsema

Hi.. bby sy 3bulan.. bby sy start brair hidung.. kalo dia bernafas bunyi mcm ada hingus dalam hidung dia.. ada tak ubat utk bby 3bulan.. #seriusnanya #ingintahu

1 Trả lời

Ada 2 tools yang diperlukan -Nasal spray atau nasal drop (fungsinya untuk mencairkan hingus atau kahak) -Nasal aspirator (penyedut hingus) Tips tambahan: Buat tepukan percussion.

1y trước

Bawah 2 tahun memang takde ubat awak. Kalau awak pergi swasta mungkin dapat. Anak saya tak pernah makan ubat. Setiap kali selsema dan batuk saya buat macam tu je. Kalau awak risau boleh je pergi klinik. Tiada masalah 😊