8 Weeks

Normal ke kantung tak nampak apa2 walau da 8 minggu?

39 Các câu trả lời

sy upt positif mula cek 19.1 ikut kiraan last haid sy da 8 week tp doc scan tak nmpk apa2.. doktor cek semua..ambik darah..semua normal. sy risau sgt..upt positif terang..tp tak nmpk kantung and janin.. ada sesiapa yg mcm sy tak?

2y trước

so skg mcm mna sis?bby dh nmpk x?sbb sy situasi yg sama skg

Penuhkan pundi kencing sblm scan. Ni tips yg doktor swasta bgtau dlu masa sy scan kandungan under 12w

2y trước

tp kalo scan dari bwah...kna ksongkan dulu tau..dpt ilmu baru..tq mommy2

Sama pn sama.. Nafas rasee pendekk.. Mengah2.. Padahal tak buat keje sgt pn..

sy pun pergi scan 2 hri lepas 8 weeks. doc x nmpk apa2 lgi. tp doc ckp jgn risau and suh dtg 2 minggu lagi. lain org lain bdn. sy doakan kita dipermudahkan urusan 🤲✨

2y trước

kantung pn xnmpk ke sis?

Hye .. assalammualaikum .. sy nak tanya pengambilan folic asid sesuai pd waktu pagi atau malam ya ?

3y trước

ambil waktu yg sama. boleh ambil pg atau mlm sebelum tidur.

sy scan 7week dah nampak .. alhamdulillah.. sblm scan makesure minum air byk2.. bru sng nak nampak kantung

saya dah 8minggu 4hari. patut tak saya g check just nak make sure ada heartbeat @ janin dalam kandungan sebab masa 5w5d dah check nampak kantung je.

saya scan dkt klinik swasta masa 6 weeks. nampak dah kantung tapi dr tekan tekan sikit bawah perut tu baru nampak. and heartbeat dia kuat gila

saya 5 week 6 day dh. nmpk kantung n heartbeat.. scan melalui bwh doakan sy n bby dlm kamdungan saya sihat ya sampai bersalin🥰skrmg 8 week

nak tanya xpe ke kalau lmbt scan bby dkt klinik...sebab dlm kiraan app ni sya dh 8minggu tpi sya x pegi mana² klinik lgi nk cek..