8 Weeks

Normal ke kantung tak nampak apa2 walau da 8 minggu?

39 Các câu trả lời

sye pon x buat scan lagi.. ntah knape xde mood nak gi scan.. da masok 8 week mabok nye maken teruk pulak penat nak layan 😂😂

try scan melalui bawah.. saya mula2 x nmpk tapi Dr scan dri bawah Alhamdulillahnampk jelas sgt.. dgr jantung dia lagi..

maybe persenyawaan lambat. macam saya , period tak teratur. jadi kiraan hari first last period tu tak boleh nak ikut

Hi I dah 8w but dr dari clinic kata tak dgr baby heartbeat. Refer ge hospital pulak. Takut sangat 😟🤲🏻😔

actually its depends on the scanner.ad klinik yg maju @ canggih week 7 dah nampak details.ad tu belum jelas.

Klu 5 weeks mngkin normal klu x nmpak apa tp sy dlu 5 weeks dh nmpak dh mngkin bikin scan dy rosak kot

cuba check dekat klinik lain mana tau nampak. Lepastu minum air dan tahan kencing. senang nampak

btl tu sis. sy x bt upt kt umh. sy trus p klnik swasta n diorg trus scan..

Alhamdulillah pegi scan doc cakap semua okey denyutan jantung cantik …

Assalamualaikum...nak bertanya...kalu 8 minggu dah nmpk ke scan