No heartbeat

Normal ke kandungan sepatutnya 8weeks tapi baru baru ni doc buat transvaginal scan tengok size kecil dalam 6weeks+ and still tak ada heartbeat?

2 Các câu trả lời

If u risau, blh try pegi other clinics. Baby masa di awal kehamilan mmg selalunya +- 1 to 2 weeks. Saya pon mcm tu, 7 weeks still xnmpk, so i tunggu je week 10 bru scan lg, and masa tu nmpk. Do not stress urself out. Doa byk2.

5y trước

Kita banyakkan doa dan fikir positif saja sekarang ya. Jangan stress2. Insyaallah ada rezeki 😊💪

@thefarrana...nak tnya...mcm mn kndungan awk ye?