keluar air awal kehamilan

normal ke kalau tiba2 keluar air dari kemaluan? sy baru 4 bulan 1 minggu. x de sakit pada kemaluan atau perut. cuma ada gatal2 sikit dekat miss V. selalu ada keputihan yg berketul2 ?. bila tanya nurse waktu check up dia cakap alahan. cuma jd stress la bila fikir masalah ni.

2 Các câu trả lời

Biasa depa amek prhatian jugak sal keputihan ni, klu puan dpt jumpe doc, boleh cakap dgn doc.. sbb puan ada gatal2 kan..tkut jangkitan kuman..

4y trước

betul.. sy takut masalah jangkitan kuman. tp tiap kali check up bgtau nurse. igt next check up nk mnta jumpa doktor. risau jugak sbb benda ni berulang. tq for advice puan 😘