Scan baby..

Normal ke kalau scan 6minggu tak nampak kantung lagi?

2 Các câu trả lời

Normal, sbb kadang usia kandungan lebih awal drpd tu. 6 minggu tu dpt dr kiraan last period kan? Tunggu lg 2-3 minggu. Plg selamat tunggu lepas sebulan utk repeat scan. InsyaAllah nnt dh boleh nmpk semua. Teruskan makan folic acid dan monitor klu ada turun darah atau spotting lain mcm tu blh jumpa doktor terus ya

3y trước

Doktor suka ckp mcm tu sedangkan tk semua org blh nmpk kantung awal kandungan. Kadang kena scan ikut bawah baru nampak. Boleh dptkan 2nd opinion dr klinik lain, request TVS kalau boleh.

9 minggu baru nampak kantung kalau scan..