Scan 6minggu

Mommies, ade tak dekat sini yg dah scan 6minggu? Kalau scan biasa dari atas waktu 6minggu nampak kantung je ke or dah nampak janin sekali ya?

7 Các câu trả lời

sy masa scan 6minggu dh nampak janin , kecik sngt doktor ckp . smpai sy risau ank sy ni brkembang atau tak

Saya 🙋🏻‍♀️ Tapi nampak kantung je masa tu. Repeat scan dalam 9weeks++ baru nampak janin.

10mo trước

Ahhhh i see. Means 6minggu dah nampak kantung lah ye. Alright thanks 🤭 sebab biasa orang kata better 8-9week scan. Tapi kitonyo tak sabar 🤣

saya scan masa 6weeks . ada kantung , ada janin and also heartbeat 🥹🫶🏼

Klu scan kat perut tak senang nk nampak , kena scan dr vaginal.Baru nampak

saya baru scan smlm. Week 6. dah nak kantung, janin kecik & heartbeat. 🥰

6weeks 5 days saya scan dh ada kantung n janin kecik je die

Biasa nmpk kantung normal