Risau

Normal ke kalau mcm ni mase pregnant 😭😭😭 saya pregnant bru 2bulan. Biase keluar cm tu time nk hbis period jee. Ade sesape boleh bagi thu tak 😭 risau sgt nii sbb ank first 😭😭😭

Risau
25 Các câu trả lời

saya pun perna mcm ni masa 2bulan preggy , 3hari keluar warna coklat hari ke 4 tu stop dah, pergi kk doc ckp normal kadang ada sesetenga ibu hamil akan mengalami pendarahan pada awal kehamilan sis jgn risau ya, yg sis patut risau kalau pendarahan tu x berhenti dan banyak keluar kalau sikit" je normal la tu lama lama dia akan berhenti juga...

4y trước

Yeke, harini saya nk nk jumpe doktor.

Baik sis rujuk doc terus, sy pernah alami macam ni masa trimester 1,smpai 3x lagi tu 😪 sy refer doc, doc akan cek guna mulut itik tu n akan scan baby, kdg benda camni normal sis, apapun semoga sentiasa dlm lindungan Allah Taala, Aamiin 🤲

4y trước

Tu lah. Saya risau sbb tkde pengalamn ni ank first. Sblom ni tk penah kua. Bru 3hari ni keluar. Semoga tkde ape pada kandungan

Better g hosptal tros bhgian kecemasan.. Jgn pergy klinik.. Mcm saya mse preggy 7w spotting mcm tu then jd byk mcm drah period.. Tp bukan rezeki 9w preggy saya ade spotting lg pergy kecemasan da complete misscarriage.

4y trước

Okay sis tq share pengalaman

Terus pegi hospital sis.. Tanya kat sini tak membantu. Saya penah jadi macam ni.. Threatened miscarriage. Dan gugur lepas tu. Kalau pegi hospital at least doctor blh consult and bagi pape ubat.

4y trước

sama dgn saya.. first gugur mcm ni.. spotting je.. 2nd miscarriage mmg bleeding terus.

Sy pun selalu mcmni.. Dr awal pregnancy sampai sekarang. Tp kes saya normal. Dh rujuk hospital pun. Yg penting awk kne rujuk hospital baru tau normal ke tak sis. 😊

4y trước

Saya bru jadi mcm 3hari risau pada kandungan 😭 esok nk pegi refer doc. Harap sangat tkde ape

Sy pernah jadi macamni tapi tak gugur . Dalam 3× klua darah ni . Doc ada pesan klu klua darah pegi emergency trus . Better awk pegi hospital trus je .

4y trước

3× hari berlainan . Klua sekali dlm satu hari . Lepas 2 minggu klua lagi dlm masa 2 hari

refer doc, saya pun kena juga tp bila doc scan baby semua okay je. start daripada tu saya anggap ni normal, ni dipanggil fleak.

4y trước

Hrini saya refer doc. Tq sis

Sama la mcm saya... kluar cmni time sy aktif ke sana sini. Kalau sy xbuat kerja baring je mesti xde kluar apa2.

4y trước

Mngkin lh sis sbb saya drive kereta kot pegi beli brg sana sini

ws under nurse awak tu .. pape die gthu .. nanti die refer doc ..saye law pape ws je nurseee gthu pape..

4y trước

Moge xde pape yg serius ye awak

Sis.. Nurse takda bagitau ke..klau ada pendarahan terus pegi hospital...

4y trước

Tu lah. Esok saya pegi hospital check. Semoga tkde ape2 yg buruk jadi