KEPUTIHAN

Assalammualaikum semua... sy bru 5minggu pregnant.. First time pregnant.. Nak tanye normal ke kalau ada keluar keputihan tp berwarna coklat2... Risau jgk.. Ada spe2 pernah alami mcm sy tak? Apa yg perlu sy buat ye??☹️

3 Các câu trả lời

Biasa doc akan tanya time checkup ad bleeding ke ap.. 1. Sy ad kputihan. Sample diambil takut gbs. Nseb bukan😅 2. Klau koko2 tu darah. Doc ckp tnda2 awal ggur. WaAllahualam

5y trước

tu la. tp smlm g dktr kata kcik lg.. mcm bru 4week.. suruh dtg lps rye.. klo xde degupan jngtung dia angp jnin rosak... harap2 xde pape la... 😢

.. better gi klinik dear.. consult a doctor. Kalau keputihan keluar selalu..

5y trước

ooo.. ok2.. tq info

InshaAllah..doa bnyak2.. jaga diri ya sis.. bnyakkan rehat..😊💙