Morning sickness

Normal ke kalau kurang alahan…?? Means kurang Morning sickness..?

20 Các câu trả lời

Normal. Saya takde morning sickness or any craving issues sewaktu pregnant. Orang cakap seksa. Huhu jangan diminya sis

normal. setiap org lain ii, besyukurnya takde alahan kalau tak setiap hari rasa nk muntah takde selera makan

normal. jangan diminta sis😂. lembik jadinya nanti.

2y trước

Fhm tqq

baguslah Tu xda alahan. boleh makan macam2 sebelum berpantang 😂

ikut pengalaman Sy masuk trimester ke 2 dh hilang slowly alahan

Rezeki lah namanya tu 😂 ada yang kena morning sickness teruk

best la... ad morning sickness nie.. ap2 pun X jdi qeja😅

normal dan stiap org journey pregnancy nya juga berbeza

2y trước

most welcome 🤗

Normal je awk 🥰

normal