Keluar darah

Normal ke kalau keluar darah mcm mula mula nk period ? Warna gelap. Lepastu rasa sakit mcm sengugut.. 6 weeks 6 days today#bantusharing

7 Các câu trả lời

Same case dgn sy sis.. Tgh shishi nmpak ada coklat2 keluar sekali.. Tp sekali je masa 6w2d.. Tak sedap hati pergi klinik siti scan, tp dktr tak jmpa kantung.. Siap kata sy incomplete mscrge.. So far takde bleeding apa.. Sy tunggu je next week utk checkup dekat KK.. Doa2 baby still ada and sihat.

2y trước

Allah. semoga tabah ya sis. InshaAllah ada lagi rezeki tu. waktu gugur tu ada kluar sendiri or awak pegi cuci?

Saya mula keluar darah minggu 6. Ada ambil suntikan, dan makan duphaston untuk kuatkan rahim selama 3 minggu. Sekarang dah okay sikit. Saya perasan darah saya keluar kalau berdiri atau berjalan terlalu lama. Kena banyakkan rehat. Jumpa doktor untuk scan kandungan dan ikut nasihat doktor.

tak normal. saya mula2 darah sikit2 je. last2 miscarriage 😊. sakit apa semua takda. rasa biasa je. time gugur jela sakit ☺️

jumpa doc scepat mgkin. salah satu petanda gugur ialah kluar darah beserta cramp perut.

kalau melibatkan kluar darah ,trus direct jumpa dr. jgn tunggu2 apa dah.

Same la tp xsakit perot pown huhuhu

tak normal. sila ke Emergency