Berdarah lepas bersama selepas pantang 110 hari

Normal ke kalau keluar darah bila bersama walaupun dah 110 hari pantang bersama lepas bersalin?

7 Các câu trả lời

Mcmne ya? suami dah asyik meminta ni. sy pun rasa mcm dah sihat. dah 90 hari. tp sy tkut dan trauma. terbayang2 pedih tmpt jahit tu. Saya nk tnggu 100 hari. Tu pun sy masih takut2. Tp kesian tgk suami. Dia dah bosan kot oral seks. ***Maaf tak sopan sikit bahasa** 😅😅 Mcmne nk hilangkan rasa tkut ni ya?

seramnya dgr. ada sakit tak keluar darah tu? sy bru lpas bersalin bulan 8 tahun lpas. skrg pon masih belum berani nk bersama. 🤣 nk jgk,tp rasa tkot. sbb time nk kencing tu,rasa mcm pedih kdg2. risau jgk

2y trước

adoi seram la pulak bila pedih² hahhaa. kot kita kurang lubricant pon boleh jd,tu jadi kesat. husb pon dh bagi hint mau. dah 6 bulan lebih ni. macam nk elak lagi. 🤣 memula kahwin lg la 3hari jgk xlepas😂😂

saya pun jadi mcamtu lpas 100 hari bersama . tak sakit cuma ttiba kluaq darah . lpastu saya stop bersama dlu .lpas 2 mnggu try balik dh takdak dah 🤣

mungkin cara agak kasar, kurang pelincir & ada luka di kawasan dlm vagina. cuma kalau berlarutan, segera dptkan rawatan ya.

2y trước

Thank you😊

sakit x awk? mungkin trlalu kasar tu.. slow2 ok.. nnty kli ke 2 ke 3 makin kurang la rasa skit kt situ..

Normal. Memang ada yg keluar darah slps bersama. Asalkan bukan darah fresh mengalir

xnormal

2y trước

Yeke xnormal? Huhu.