Kaki Belum Bengkak

Normal ke kalau kandungan 7bulan belum bengkak kaki yer???

27 Các câu trả lời

Saya skrang dah 9bulan kaki x de bengkak pon, alhamdulillah. Kalau tak kena jangan diminta sis 😂😂

5y trước

Kan 😂😂😂

Normal. Sy bengkak kaki ms first time pregnant. 2nd pregnant tak bengkak langsung sampai bersalin.

Normal je ..sy dulu bengkak jari an kat muka haha gemok giler..alhamdulilah skrng da slim blk lps bslin

5y trước

Lps ceaser tu y kurus...dulu masa ank dara brt 72 skrng turun k 56,,jaga mknn y pentingg

saya 7bulan lebih talda bengkak kaki lagi ... bagus jugak takda bengkak kakik ... heheh

Saya 7bulan dah..dah bengkak kaki..sakit kalo berdiri lama2 time masak..

Normal sis. Sampai bersalin 41W1D pun saya takde bengkak kaki 😅

Jgn minta bengkak sis. Nanti tak larat refer doktor hehe

Saya dah 8 bulan, kaki xde bgkak.. mesti ade bgkak ke?.

untung la xbengkak... normal tu...xsemua org mcm.tu...

normal . saya 8bulan tak bengkak lagi kaki .