Kaki Belum Bengkak

Normal ke kalau kandungan 7bulan belum bengkak kaki yer???

27 Các câu trả lời

bengkak tu klau mommy ad kndgn garam tnggi dlm bdn dn juga sbb hormon sis . bkn semua mommy preggy akn kaki bengkak sis . ptot ny xbengkak lg bgos . klau bengkak sakit sis . kita klau bole xnk kaki bengkak tpi sis mcm nk plak . ahahah 😂

5y trước

uhuhu yela sy yg xprnh rse pon xnk bengkak2 ni . Alhamdulillah da preggy ank ke 3 xprnh lagi alami ny tu pon tau sakit klau kaki bengkak2 ni😅

normal sis..jgn d minta bengkak kaki tue..huhuhu..sy ank yg sulong bengkak kaki..no 2 takde bengkak langsung..no 3 pula kena kebas kaki tgn..waktu tue pregnantkan twins tapi yg sorang takde..

5y trước

alhamdulillah,syukor kan sis klu takde bengkak kaki..pergerakan pun x terbataskan

Setiap org beza pembawaan time mengandung... saya dri 1st trim smpai laa 3trim ni xda alahan apa2, cuma kaki bengkak & tgan kebas... syukurlah muka tak ikt bengkak sekali😁

Sya dah pregnant 8bln tkde bengkak apa2, pregnant pertama ade bengkak kaki yg kedua dgn ketiga ni Alhamdulillah tkde bengkak,sya rasa normal kot ade yg bengka2 kaki ade yg tak

5y trước

Ooo igt kn mmg smua akan alami bgkak kaki

Normal jea... Sy 8bulan lebih pun xbgkak lg alhamdulilah... Msa prgnt yg slng dlu bgkak..akak nya berat 3.9kg..adik br 2.2kg..mudah2n sy slmt bsalin nnty..

Tak semua preggy mum bengkak kaki sis. Sy pregnant anak first bengkak kaki, tangan, muka start dari kandungan 5bulan. Lpstu anak kedua xda bengkak. Ok sja.

normal la... sbb xsmua org kena bengkak kaki... saya ni preg ank ke 3 dh skrg ni... 21 weeks.... xpnh lg kena bengkak kaki... syukur... kalau xkena kn...

Skang bpe week dear.sy 32w dh naik2 bengkak tp kdg2 bengkak kdg2 x.tp lau nk jejak kaki ke lantaii pun sakit. xselesa lah sikit.so far xde lah teruk sgt

5y trước

Aah mgkin jgk.bgus xbengkak xsakit kaki..lau bengkak ase cm penguin jln nya

Terima kasih semuaa sebab kaki saya belum bengkak lagi walaupun dah masuk 7bulan pun belum bengkak. Sy takut ade ape ape jerr

Alhamdulillah sy smpai bersalin xde bengkak. Elok la xde bengkak sis. Kalau bengkak kena inform doktor/nurse.