First-time

Normal ke kalau first trimester nie selalu demam?

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Kalau orang lain saya tak pasti normal atau tidak. Masa saya 1st trimester memang beberapa kali demam tapi takda kerap sangat. Make sure minum air banyak dan jumpa dengan doc ye mommy. Doc akan prescriped ubat yang selamat untuk ibu hamil

awal prgnant dulu saya nk kata demam, mcm tak la demam sngt tapi malam nk tido je suhu bdan rasa mcm meningkat, hidung tersumbat la, esk pagi tu okey je.