air kelapa

Nak tanya, air kelapa baik x minum time first trimester nie?

2 Các câu trả lời

Lain org lain pndapat dia, mcm saya mak saya kata elkkan dulu, so smpai ke sudah saya tak minum, pdhal mmg suka minum air klpa, sbb hsbd mmg kerja bhgian ldg, so kdg tu ada je air klpa. Sbb sya kalau salah makan sikit kluar spotting, risau jugakk. Mcm tembikai, saya ingt boleh makan, saya hmpir tiap hri nk minum air tembikai, tapi mak saya tegur tembikai dlm ketegori panas, so kalau minum tembikai, mesti kluar spotting saya, so tak berani. Sekarang dah 3 bulan, tapi masih takut2 nk makan itu ini, mcm kak ipar saya jenis makan je, tapi sikit2, kalau saya tak berani

sy minum.. ok je.. ikot badan juga rasa nye..