Normal ke tak mengidam ?

Saya pregnant first trimester . Normal ke kalau kita takde mengidam apa apa buat setakat nie ? Takde selera makan time first trimester nie , banyak letih . Ada terbaca jugak kalau mengidam biasa second trimester sbb time second trimester nie la waktu selera makan meningkat . Betul ke ?

2 Các câu trả lời

saya takde mengidam lansung sepanjang mengandung sbb alahan terlalu teruk 😂 lagipun mengidam bukan simptom wajib

tunggu dah masuk 5 bulan . confirm ada je benda nak makan .. sabar okayy