5 weeks pregnant

Normal ke kalau dh 5 weeks pregnant tpi tkde lngsung morning sickness? Paling2 pun rse cramp kat pinggang je. Mula rse risau dh ni. #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

normal puan, saya sampai bersalin tk ada alahan alhamdulillah. ada org lambat ada alahan, ada yg mmg tk ada alahan, ada yg dari mula sampai bersalin teruk alahan. ikut orang.

Syukurlah... Jngn ditanya alahan itu ini tak mcm org lain. dh kena, baru tau. Hehe.. Enjoy ur pregnancy experience.