Newborn tido 9 jam straight

Normal ke kalau baby umur seminggu yg ada kuning, tido straight 9 jam. Lalok betul tido nya. Kejut2 tukar pampers pun lena lagi. Risau pulak ???

155 Các câu trả lời

saya pun ada mengalami bby kuning jugak dri 13.7 dlam msa semnggu lebih turun ke 3.4 alhamdullilah.. bby kunibg ni mmg akan kuat tidur dari bby biasa.. jadi untuk kurangkan kuning kena bagi dia susu 2-3jam sekali.. jika tidur kejut dia untuk bngun.. kalau saya dan suami.. kami bukk bedung atau amik sedikit air lap di muka untuk kejut bby bangun.. mmg parent agak penat sedikit sebb kena bngunkn bby setiap 2jam tp untuk kesihatan bby parent kena kuat.. and another tips bby jugak boleh diberi susu kambing untuk cepat turun kuning.. kalau saya bagi susu karihome.. inshaa allah.. semoga anak2 parent semua diberikan kesihatan yg baik.. doakan untuk anak sy jugak🥰