Sejuk shaking

Normal ke early pregnancy selalu rasa sejuk sgt smpai shaking? Selalu jadi time tidur

5 Các câu trả lời

Ikut badan masing2 mommy. Tapi sis sama mcm saya. Kalau pregnant awal2 rasa sejuk semacam sampai tidur kena pakai stokin even luar panas & tak demam pun. Fourth time pregnant dulu tetiba saya sejuk & tidur pakai stokin. Tgh layan ngantuk tetiba tersedar ehh aku pregnant ke sebab symptoms ni mcm kenal je. Sekali check upt double line terang dah 😅

Tidur ber-aircond ke? I tak pregnant pun pernah kena sampai shaking 😅 Sebab husband suka bukak suhu tinggi, kita tak tahan sejuk.

pernah.. seminggu juga.. tapi masa tu tak sedar diri preg.. disangka sejuk biasa.. smpai mengigil seluruh badan..

Normal sis..kadang tengah tidur tetiba shaking kesejukan sampai gigi pon mengetap

Pengalaman saya, ya.