Berat Turun

Normal ke dah masuk 10week tapi berat makin lama makin trun?

5 Các câu trả lời

Sis ada alahan ke sampai berat turun? Kalau boleh cuba minum susu hl yg low fat. Susu hl bagus juga untuk hb. Sebab kalau berat badan turun takut hb pun kacau

Tak normal. Tp 10week biasa masih morning sickness. So ada kebarangkalian xde selera makan. Apa pon perlu makan makanan berkhasiat untuk bayi dlm kandungan

saya alah turun 5kg sis. kalau sis ada alahan takda selera mkn myb sebab tu turun berat. dont worry nnti berat akan naik balik 😊

Tak normal tu sis. Sis ada masalah tak selera makan ke?

Tak normal