Normal Ke

Normal ke dah 8 minggu pun scan masih tak nampak kantung dan janin

34 Các câu trả lời

Kalau 8w x nampak kantung, itu x normal. Kantung paling cepat nampat 5w.lambat 6w...... Kecuali late ovulasi.. bila late ovulasi doc x akan ckp dah berapa week.. doc akan repeat scan 2w tengok ada kantung atau x... ❤️ normal 8w x npk. ❤️ awal nampak 5w+,Paling lewat 12w.. lepas 12w still x ada ❤️. blighted ovum...

Doc sy scan melalui vagina start sy preggy 4w. Msa 6 minggu dah start ada heartbeat tgh twinkle2 little star doc cakap 😅😂 Alhamdullilah baru nk masuk 9w. Doakan baby sy sihat ye sis. Juga utk sis moga ada sinar dan jgn lupa doa Ps: arini sy termakan pizza hawaiian. Lupa takleh makan nenas 😩 harap kandungan okay sihat

3mo trước

Kalau nenas dah di masak takpe sis , jangan nenas yang tak di masak lagi .

Saya 8mgu ada bleeding terus doc scan npak kantung n baby.masa otw ke clinic saya sgt nervous sbb baby first n takut ada apa².alhamdulilah masi rezeki saya 🥺🥺.

sis ad bleeding x?sya pom klo iktkn tarikh period mmg hamil 8week tpi ble scan xnmpk mcm pregnent mcm 8w..sya dh 3hari bleeding,perut xde sakit pom..darah cair keluar..

4y trước

Sama mcm sy. Socm a u skrng?

Lain org lain...ade yg awl boleh nmpk..ade org lmbt nmpk..sis jgn fikir bkn2 ..jg je kandungan mcm biase..nt repeat scan lg k

alhamdullilah saya punye nampak .. takpe lain org lain .. cube pergi lagi 2 minggu ke .. InsyaAllah semua akan okay

Kena tunggu sampai 10, atau maksimum 12 minggu.. doa banyak2 untuk kandungan, mindset positif selalu..

Saya 5 weeks scan nampak kantung je,8 weeks pun sama..repeat scan 10 weeks baru nampak baby

Saya pun sama, 8 minggu tak nampak apa2. 10 minggu baru nampak kantung yang saiz 5 minggu.

Saya 8w dah nampak. Mungkin x sama setiap org. Lagi 2 minggu mungkin dah nampak nnt