Normal Ke

Normal ke dah 8 minggu pun scan masih tak nampak kantung dan janin

34 Các câu trả lời

Try 9week pulak scan , saya masa 9week dah nmpk jelas dah si cinonet tu 😂

klu sy dl dah jelas nmpk...x pe sis tggu lg dlm 2 mggu br scan semula

Sepatutnya 8w da nampak kantung... klu x nmpk prefer scan ikut bwah

Sy pn xnmpk lgi. Nampak kantung jer. Doc suruh dtg smla lps 2 mggu.

Normal sis brgantung pda org stengh awl2 dh npk stengah org lmbt

Sy 6week npk kantung, scan 8week dah npk baby & heartbeat 😊

Normal . Nanti scan lagi bila dah masuk 10 minggu ke atas

5y trước

Better check and consult doc

x peasti sbb sy 8w dah nmpk jani n ada heart beat

normal sis kdang baby kcik so x nmpak lg

Cbe tggu 9weeks sis.. sy 9 week bru ade