Hi assalamualaikum

Normal ke dah 28 Minggu tp baby kurang gerak ? Kalau gerak pun pkul 10 mlm mcm tu ? Dan saya takde langsung selera nak mkn nasi . Nak tidur mlm pun xboleh . Kaki dgn pinggang sakit sangat . Ni baby first . #firstbaby

2 Các câu trả lời

try makan buah yang masam masam / minum air sejuk . rajin rajin usap perut kacau anak dalam perut . sebelum tidur minta suami urut kaki bubuh minyak angin dekat kaki . insyallah nanti okeyh lah kaki tu . lepas tu kalau nak tidur letak satu bantal dekat belakang area pinggang , nanti tak terasa sangat sakitnya

sy tengah alami sekrang.. 28week juga ni.. tengah sakit dkt bawah ari, pinggang dgn miss v.. baby xckup gerak jugak.. nk bngun pun sakit sngt2 smpai kne mintak tolong suami bngunkan kte.. hmmm