kurang bergerak

Hai mommy semua...baby sya ni dah 36 week dari start kul 9 pagi smpai 9 mlm tepat 10 kali gerak adakah ini normal berlalu atau pun baby kurang aktif waktu mlm??please advise

2 Các câu trả lời

Myb sis xprsan kot dia gerak.. Kdang bby gerak xkuat mcm angin2 jerr tp itu kira sekali jgk...klau mcm sy bdan berisi, klau time sy buat kerja and bby gerak xkuat, sy mmg xdpt rsa😅😅kcuali klau gerak kuat bru dpt rasa.... Tp klau tme tu sy tnga rhat dduk/baring bby gerak plan pn sy dpt rsa jgk...dn bby klau dh 36weeks dah ada msa tidur ny sendiri 😆 so klau siang dia xaktif sis tapuk2 pelan perut tu bg dia bngun 🤗 sy pn 36weeks5dys..bby sy lbih aktif tme tngah mlm dn subuh smpai tpksa bjaga skali😅

2y trước

sis .kalau siang aktif... waktu mlm, tgh mlm & subuh mcm kurang aktif la ..mcm mana ye?

Sis busy kot.. Sy surirumah.. Setiap nak catat pegerakan, sy akan duduk brehat skjp. Stakat ni, sy dh 36w3d baby saya akan cukup pegerakan ke 10 pd jm 4ptg..

5y trước

Oic..thanks sis