risau

Normal ke dah 17 minggu perut kecik lagi ? Dah tu semalam rase kram sangat perut smpai tak boleh bangun

14 Các câu trả lời

Sy 7 bulan bru nampak btl2 perut irg pregnant.. klu pakai baju longgar ckit dah xnmpk cm pregnant.. perut saiz ape tu xde mslh.. janji dlm tu doc kata ok semua.. ok la tu.. kram tu biase la..

Sy smap dah nk bersalin pon org x taw sy prgnant..hee...kcik je peeut sy..pki bju besar..mmg x nmpk..bl da berslin..bncit mcm ade bby lg..hahhah..terblik plak

5y trước

😁😂

Perut kecik sampai 9bulan pun normal je asalkan baby sihat. Itu yg penting

Normal sis..jgn la risau...😅✌jnji bby inside sihat.. alhamdulillah

Asalkan cek baby ok dah la. Tu lagi penting, tak payah lah nak stress.

alaa normal tu, jgn risau la. yg pnting awk n baby sihat.

perut kecil normal. yg x normal bila tiba2 ada bleeding..

Yea sis. . Normal je tu.. jgn lh risau

Normal je tu sis no worry ☺️

N O R M A L 🙃🙃🙃