Perut kram dan mengeras

Hai momy2 sy nak tanya normal ke perut rasa kram dan mengeras? sy baru 17 minggu.. mohon jawapan ya..

2 Các câu trả lời

if you are feeling cramps or tummy is hardening, please sit down and rest. remember to buy the baby heart rate machine to monitor the baby, it cost only within 50, a good one would cost 100 only. if you have 2 cramps within 30 minutes it's best to see doctor.

kadang saya rasa macam tu , sebab agak banyak gerak , dan kurang rest , banyak kan rehat lah ya ibu ibu ...17 kaki dha mula kembang ..Klau Sya ..rasa mlas tu mula lah timbul😅