sakit perut

Normal ke cirit birit selepas minum air gula ?? Perut memulas je selepas minum air gula.. ??

5 Các câu trả lời

sy pn mcm awk..sy xpernah kena mcm nie...nie first time kena..pregnant ank ke 5...lepas ambil darah ke2 sy muntah cirit birit nk dkt 5 kali pergi tandas..smpi skng perut sy memulas...xtau la normal ke x...

Tak pasti pulak sis..mgkin cirit birit sbb perut kosong..lagipun stiap org lain kesan minum gula ni..mcm saya bepeluh tak henti..

5y trước

Ohh yeke.. mungkin juga kot.. ikut badan masing2..

Sisss kita samaa. I pun cirit terukkkk lepas minumm. Dah lama x cirit teruk sampai rasa memulas perut sakit gilaa😭😭

1y trước

minum air gula week berapa?

Saya baru minum air gula harini... yg first haritu ok ja... yg kdua ni jdi mmulas cirit birit...

saya pun mcm tu tadi tp bacaan okay