perut memulas minum susu

hai ibu2 .. ada tak yang minum fresh milk lepas tu perut memulas n cirit birit .. korang ganti dengan susu apa ye ?? btw saya minum dutch lady ... tapi perut takleh bagi kerjasama

3 Các câu trả lời

sy minum susu kambing Juna sbb mmg tak berapa suka minum fresh milk. Alhamdulilllah setakat ni okay. kalau xsuka yg biasa, coklat dan strawberry pun ada.

Saya minum susu kambing aisy jadi mcm tu jugak , ad tgk video doct kata sebb lactose intolerance . So kena cri susu yg rendah lactose , boleh search je .

2mo trước

hehe tq awak ... boleh jadi jugak ye sebab lactose intolerance tu .. tiap kali minum mesti memulas perut

sye minum air yougurt