cirit birit 35w 3d

Normal ke cirit birit , rasa macam tiap hari cirit nya😅 Tapi kekerapan membuang tu 1x @ 2x jee .. Tapi sebelum nak membuang tu mesti sakit & tak selesa bawah perut .. nak cakap salah makan hari hari masak kat rumah , lauk semua tak pedas pun. ? #pleasehelp #35_week #firstbaaby #ciritbirit

6 Các câu trả lời

Sy pun perasan jgk tu..sbb biasa nya dri awal prgnant lg jnis ssh nk membuang,sembelit. Smggu dua ni prasan mudah sgt membuang,tp disertakan skit perut memulas mcm cirit tu lah.. Skrg dh 35w

sama la , nak ckp salah mkn masak kat ruma je kot . dkat sminggu jga cirit birit tp bby gerak aktif gak .

sy pun cirit birit. harini first time jadi.. risau jugak . kawan ckp tanda dah nk dekat bersalin

12mo trước

semalam saya tnya doc , doktr kata sbb baby tekan area dekat usus besar , tu yg mcm tu katanya

sme lhaa kite sakit perut bby mengeras lps tu cirit birit je adeyyy sakit plk tu

tanda dah dekat. ada orang sehari dua, ada yg seminggu dua sebelum bersalin

Sy anak first seminggu cirit birit lepastu tu terus bersalin 🤭

12mo trước

time tu dh brp week?