buku pink free atau kena bayar?

normal ke buka buku pink kena bayar? tadi ada la call kk tanya pasai buku pink. nurse tu ckp klau ada scan atau rujukan dri doktor ok. klau xde scan kena bayar rm30. awal minggu ni ada la pegi hospital sbb sakit perut, ada juga scan tp doktor sana x bgi pulak gmbar scan tu. diorg just suruh sy pegi kk buka buku pink. diorg xde pon bgi apa ii surat susulan atau scan.

12 Các câu trả lời

Saya baru jer buat buku pink. Takde bayaran apa2 pulak. Lepas settle buku pink terus p scan.

tah la. saya buat bku pink sbelum ni free je. yg byr pon time dftr rm1 tu je la