1tahun 4bulan lebih

normal ke budak demam on off sebab nak tumbuh gigi gerham ? sbb anak saya 4 gigi gerham nk tumbuh atas & bawah . asyik merengek jer . tubuh badan pon panas suam²#firstmom #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

4 Các câu trả lời

anak saya 1y7m demam on off selama 2 minggu , selsema , batuk . check darah xray paru² semua ok . lepas 2 minggu keluar gigi 4 batang . hmmm demam nak tumbuh gigi rupanyaaa patutlaaa . keluar serentak memang sakit laa diaa merengekk je

mcm sy bawa ank g dentist.. check Gigi.. lpastu g klinik biasa.. check demam ambil antibiotik Pula.. ank sy tengh naik geraham dgn Gigi taring.. demam,tonsil,skit Gigi semua dtg serentak..

normal, ats budak juga. ada yg demam, ada yg air liur meleleh, ada yg tolak mknan.

normal