Risau...

Normal ke bila spotting di antara haid?.. saya period haritu 16 ogos, dn hari ini 3sept sepatutnya ovulation day sy.. spotting dr kemarin sikit2, darah color merah muda + mukus.. risau saya xpernah mcmni, harap yg ada pglmn mcm ni sudi kongsi ya..terima kasih

3 Các câu trả lời

Sis da jmpa jwpn tak ttg spotting d antara period? Sbb sy bru buln ni mcm sis jg spotting d antara period.

Saya pun sama, still looking for answers. Sbb tak pernah2 masa ovulation saya ada spotting.

Sy mcm tu jg .. tp positif

5y trước

Pregnant 😅