Normal ke spotting sebelum tarikh ovulasi

Salam..minta penjelasan semua..sy last period 27/5..normal ke spotting pada 6/6 3hari?..ovulation date 8/6..check opk dan upt -ve dari last day period..spotting 1st day keputihan coklat, 2nd day keputihan coklat gelap bercampur darah sikit, 3rd day keputihan coklat..simptom2 kehamilan takde lagi.. #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sye x pasti plak bley spotting sblum tarikh period.. slalu nye org konfius spotting dgn period..

Hai sis.. jdi skrg mcm mna ye sis? Adakah sis pregnant? Sbb sy tgh alami skrg..

ikut bdn jg.date ovulasi xsmestinya tetap spjg thn