Kaki kebas

Normal ke bila kandungan menginjak 10 minggu lebih kaki rasa kebas ? Lepastu payudara saya belum ada tanda2 sakit. Cuma terasa berat dan penuh. Normal ke ?

1 Trả lời

Hai sis .. kaki kebas is normal... payudara pn normal if x sakit during pregnancy... setiap ibu2 mngndung berbeza pembawaan pregnancy... sy pula dlu tangan yg sentiasa kebas .. nak buat kerja rumah pn x larat... apa lagi drive keta ... hampir tak mampu 😅

5y trước

Sma2 🥰