Bayi 4bulan Tidur 30minit Susu 1oz

Normal ke bayi umur 4bulan tido 30minit lepas itu minum susu 1oz jer, berjaga 1jam, kemudian tido balik dalam 30minit bangun minum susu 1oz.. sekarang pakai botol susu Avent, adakah dia minum susu sikit sbb teat tak best..

3 Các câu trả lời

Saya tak pasti ni isu tidur atau penyusuan bayi. Mudahan yg berpengalaman dan mahir, boleh berkongsi dgn puan

2y trước

Cuba belajar cara tidurkan anak di FB BABY LANGUAGE. Utk penyusuan susu botol, saya tiada pengalaman