Bayi 11bulan belum tumbuh gigi

Normal ke bayi 11bln5h blm ada gigi dan berjalan.. Belum ada perkataan y keluar dri mlut. Selain mamamaa bababaaa... Dan buat bunyi

2 Các câu trả lời

Normal, Puan. If baby dah setahun belum tumbuh gigi boleh refer doktor. Baby saya 11 bulan pun belum tumbuh gigi. Baby Puan dah boleh melangkah atau bertatih? Puan boleh latih baby untuk berjalan by do some activities. Kena stimulate dia. Lastly, perlu kerap berkomunikasi dengan baby. Kalau ada screen time, kurangkan atau elakkan terus.

Ada bertatih dlm 3-5langkah dia stop..