Gigi dan merangkak

Ibu ii nok tnye normal k bayi 7bulan20hari blm tumbuh gigi, tidak pandai merangkak

5 Các câu trả lời

anak Sy xtumbuh gigi AG..tp dah laju merangkak Alhamdulillah...merangkak umur 6 bulan ritu...skrg nk memapah...Sy tgk Dr jauh je..pkaikn helmet baby kat kepala..settle.btw baby Sy Bru 7 bulan 9 hari..doakan baby sy sihat ye IBU2 SMUa🥹

anak saya pun mcm anak awak..xpandai merangkak lagi and tak tumbuh gigi..cume nmpk sikit2 dkt gusi..btw baby saya 7bulan 10hari💗

Anak saya 8 bulan. Sebatang gigi belum ada dan belum pandai merangkak lagi. Tapi gaya merangkak tu dah ada cuma belum melangkah.

Normal je. Takpe lambat tumbuh gigi, gigi tak rosak awal hehe

Ya normal