Baby Tak Berak

Normal ke baby xberak dah 6 hari atau 10 hari???? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

7 Các câu trả lời

jika ank full bf ia normal..sbb susu bdn lebih mudah dan cpt utk prut bby hadam brbnding susu fm...kekdg smpai 5 hari ank xberak kalau anak full bf ni..jnji perut ank ok..sntiasa kentut..tak kembung means perut ank ok tak prlu risau..kcuali kalau dh 5 hri tak berak or lebih dia takde kentut..asyk nangis je..

1y trước

sm2🫰🏻

usia baby? baby minum susu apa? if baby mmg fully breastfeeding normal xberak. max 14 hari. setiap kali lepas baby mandi sapu myk, buat urutan iloveu, cycling dan urutan pada tapak kaki baby awak. selagi baby aktif, perut baby okay xkeras, xkembung. inn shaa allah, baby okay

1y trước

sama2 awak😊. tapi get ready tau. sekali dia berak nt paduuu. hee🙈🙈

Tak normal rasanya . anak buah tak berak 3 hari . then gi hospital tahan wad ambil sample darah semua , ada kuman dalam darah tinggi . lepastu kena marah dengan doktor sebab biarkan .

tak normal sis Kene ke klinik or hospital.. kalau baby full bf.. baby fm Pon paling lama tak berak 3 hari jeee kalau tak sembelit sekali berakk

Normal sis sebab bf kan..sis sapu minyak diperut dya buat bentuk love ke..dya kentut tu okay la tu..tapi sekali berak mmg padu..

1y trước

yeke...terima kasih tau shalini😊

full bf normal je rasanya ...bole pantau if anak ade meragam ke ,sembelit ke ...kalau risau bawa pi klink

baby brp bulan ?bf ke fm?