Buah naga baby 8 bulan

Normal ke baby membuang keluar najis rona buah naga beserta biji buah naga?

7 Các câu trả lời

Normal. Org tua klu makan pon sama je. Hahahha. Dlu sya pon terperanjat knp najis warna lain pastu ada biji2. Lpastu ingat2 balik ada makan buah naga.

org tua mkn buah naga pun klua wrna n bji buah trsbut😅 dr zubaidi ckp okeyy je.xde mslh. selagi xde alahan.

Normal... Mereka kan x kunyah sepenuhnya... 8bulan raham pun blom ade kut...

normal kalau dia makan buah naga. kalau dia tak makan buah naga, pelik la

Kalau xde naik ruam ke cirit ke OK je tu

ohhh ok2.semua 😊

Normal