Adakah itu najis berdarah atau sbb mkn buah Naga

Maaf gambar agak Kotor , brapa Hari ny baby sembelit pastu smalam bagi mlaam buah Naga TD pagi membuang tnguk2 Ada warna merah adaka Tu darah atau sbb buah Naga ? #firsttiimemom #baby6bulan20hari

Adakah itu najis berdarah atau sbb mkn buah Naga
5 Các câu trả lời

Maaf ya, kalau tengok gambar macam darah. Puan ada nampak biji biji hitam buah naga tak? Kalau ada, itu bukan darah.

2y trước

Ada sis .. bnyk biji hitam d najisnyaa

kalau ada makan buah naga merah mmng akan keluar warna mcm tu, mcm anak sy juga.

bby klw mkn buah naga mmng wrna najis wrna tu .. cm ank sy jgk ..

Tak pasti. Gambar kurang clear

2y trước

Rasanya buah naga. Sebab kalau sembelit najis baby mesti lagi solid kan. Based on gambar ni najis macam okay.

mcm darah