baby meniarap

Normal ke baby 6bulan x boleh meniarap lagi, dan x boleh duduk sendiri tanpa bantuan??

9 Các câu trả lời

In shaa allah kak lain anak lain mungkin dia lambat dari segi tuh maybe iq dia lebih meningkat dia kenal kite panggil dia .. Dia faham apa kite cakap .. Ada jea ramai anak yang lambat just give their time yee🥰

Sebenarnya tu normal ja..perkembangan setiap ank lain2.. Ade ja ank 7 8 bulan baru boleh menerap.. Sis sabar ja.. Jgn stress stress..😊

Lambat sikit tu skill ank, bersabar...baby yg kcl kdg lbh lincah,cergas..bb yg bdn bsr,kekdg slow sikit sbb bdn bsr nak gerak pun ssh..

agak tak normal kalau dia tak boleh meniarap lagi. Kalau duduk tanpa bantuan tu mungkin okay lagi. Semoga tak ada apa2 la kalau jumpa doc ye.

4y trước

mudahan okay je sis. sis kena rajin bantu dia untuk golek2.. usahakan dia, tak pun sis golek2 ngan dia.

emm baby saya dah 7 bulan tapi still takleh duduk sendiri.

4y trước

Ye.. mggkin kat KK saya lain sikit kot, Kene Jupe doktor terus

Anak sy 6 bulan lebih pun tk boleh meiarap juga lagi

4y trước

Mase cocok 6bulan, Kene Jupe doktor x?

Ank sy 4 buln dh meniarap n guling2 ank permpuan ..

Perkembangan anak lain lain tak sama.

Dia dh pandai mengiring?

4y trước

Ouh, ye ke, kelmarin cocok ank 6 bln, Smpai meksi sruh Jupe doktor tkt ad masalah otot ke apa, bimbang jgak😔