Lambat duduk

Nak tnye,klu baby 7 bln 23 hari,x boleh duduk lagi normal ke?meniarap dgn merangkak dah boleh..sbb risau pulak rasa🤭

7 Các câu trả lời

Hi, Puan. Setiap perkembangan baby lain lain. Jadi ianya normal untuk Puan. But once anak umur 18 bulan masih belum tumbuh gigi, Puan perlu rujuk dengan dentist ya. Pun boleh cuba cara ni untuk stimulate anak duduk. Saya sertakan link nya. Semoga membantu https://www.instagram.com/reel/Cl7mVhigfDo/?igshid=NmE0MzVhZDY=

2y trước

amin

normal awak. ada je baby yg gg naik dulu, jalan lambat. ada je baby jalan dulu, bercakap lambat. dan sebaliknya. sambil2 tu boleh byk kn motor skill dgn baby awak utk kuatkn otot2 baby awak. search ja. sekarang ramai je pakar2 share

mcm ank sy dlu,sy belikan pelampung jenis tmpt duduk,time mkn ke ap..sy duduk kn aje kt situ,tk lme tu dia dh blh imbang bdn dia n dh pndai duduk.

2y trước

ok sis..tq so much😍

normal.. kalau tak normal., selalunya nurse akan minta sis untuk rujuk doktor.. jd selagi xda apa² tu means everthng masih trkawal

2y trước

oh..ok..sbb last cucuk time umur 5 bln..utk bln dpn baru 8 bln🤭

normal sbb lain ank lain cara tumbesarannya

normal. lain baby lain perkembangan

normal