bayi 2 minggu

normal ke baby 2weeks tidur posisi mengiring .. hari2 sy kne marah dgn nenek saya sebab biarkan anak sy tidur mengiring .. nnti dia kata kepala anak saya penyet sebelah .. tpi sy tanya nurse imtido mengiring tu baguss untuk jantung dia .. ada ke momies2 yg anaknya tidur mengiring ?? bagus ke ??

1 Trả lời

Kalau blh hri ni mengiring ke kanan...esok mngiring ke kiri pulak..so xla penyek sebelah...sy hari ke 3 dah ajar ank tdo mngiring .sbb mnyusu smbil baring